پرتال کلینیک تخصصی دیابت پارسیان
سبد خرید خالی است.

شناخت برچسب حقایق تغذیه

یادگیری درباره چگونگی خواندن و فهم برچسب مواد غذایی برای انتخاب غذاهایی سالم تر کمک کننده می باشد. در اینجا راهنمای آشنایی با برچسب مواد غذایی توضیح داده می شود:

۱٫ آشنایی با اطلاعات بسته در بخش بالایی برچسب

این بخش میزان جیره ی غذایی هر بسته را مشخص می نماید.

۲٫ میزان کالری موجود در بسته غذایی را نشان می دهد.

اگر تمام بسته ی ماده غذایی را مصرف می نمایید به میزان کالری موجود در بسته دقت نمایید. اگر دو بسته از ماده غذایی مذکور را می خورید میزان کالری ورودی به بدن دو برابر می شود. بخش بعدی اطلاعات حقایق تغذیه ای درباره ی مقدار مواد غذایی خاص در هر بسته غذایی می باشد.

۳٫ مصرف این مواد را محدود نمایید.

انجمن قلب آمریکا محدودیت مصرف این مواد را تایید نموده است: در یک رژیم غذایی حاوی ۲۰۰۰ کالری، میزان مصرف چربی های اشباع نباید بیشتر از ۱۱-۱۳ گرم باشد، مصرف چربی های ترانس تا حد امکان محدود شود و میزان مصرف سدیم بیشتر از ۱۵۰۰ میلی گرم نباشد.

۴٫ به میزان کافی از این مواد غذایی استفاده شود.

مطمئن شوید که به میزان کافی مواد غذایی مثل: فیبر خوراکی، پروتئین، کلسیم، آهن ، ویتامین ها و سایر مواد مغذی را دریافت می نمایید.

۵٫ راهنمای سریع ارزش غذایی

درصد ارزش غذایی ( DV ) به شما درصد مواد مغذی در بسته غذایی را نشان می دهد. برای مثال، اگر شما بخواهید چربی اشباع یا سدیم کمتری مصرف نمایید مواد غذایی با درصد ارزش غذایی کمتر (۵ % یا کمتر ) را انتخاب نمایید. اگر قصد مصرف بیشتر مواد مغذی مثل فیبر را دارید، مواد غذایی با درصد ارزش غذایی بیشتر ( ۲۰% یا بیشتر ) را انتخاب نمایید.

دیدگاه‌های نوشته

*
*